Matea, Ocean City (NJ) Share

[STUDENT EXPERIENCE] Dragi naši! Početak tjedna donosi vašu omiljenu rubriku u kojoj predstavljamo iskustva studenata koji su s Vikingom sudjelovali na WAT programu!

Ovaj tjedan imamo posebnu priču. Naime, studentica završne godine Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Mateja Banović, odnedavno i radi u Viking uredu u Osijeku dajući sve od sebe da vaš proces prijave prođe brzo i kvalitetno, a vaša iskustva budu nezaboravna! :)

Matejinu priču pročitajte u daljnjem tekstu. Prijave, kao što već znate, možete izvršiti na linku www.vikingtravel.hr/register ili nam se javiti u inbox FB stranice.

Hvala vam što nas pratite i radujemo se skorom viđenju! 

 

"Na Work and Travel programu sudjelovala sam 2015. godine, a živjela sam i radila u Ocean Cityju, u saveznoj državi New Jersey. Još od početka srednje škole znala sam da želim ići u Ameriku i već sam tada počela sa prvim istraživanjima oko raznih mogućnosti odlaska. Na četvrtoj godini studiranja odlučila sam da je vrijeme da napokon ostvarim taj san te sam se prijavila u Viking. Posao sam tražilasama, ali s obzirom da sam se prijavila već u 10. mjesecu imala sam dovoljno vremena. Uspjela sam pronaći posao u jednoj trgovini odjećom, a po dolasku u Ameriku nakon nekoliko tjedana sam pronašla i drugi posao. Živjela sam u kući s kolegama s fakulteta te drugim studentima iz Rusije, Litve, Češke, Dominikanske Republike i drugih zemalja. Nakon što je završio radni dio programa putovala sam u Miami, išla na krstarenje na Bahame, posjetila Washington DC, Philadelphiju, New York...
Ukoliko svi iskusite barem pola onoga što sam ja imala prilike iskusiti za vrijeme trajanja WAT programa, značajno ćete obogatiti svoje životno iskustvo. Zato nemojte čekati i prijavite se na Work and Travel, a ja ću vam pomoći da ostvarite svoje američke snove! Čekam vas u uredu u Osijeku"      

                                                           

 

 

 


  Ivana,Barlett (NH) Jona,San Francisco (CA)  

Apply Online Now!


Top Offers 58 Offers | See all