Jona, San Francisco (CA) Share

[STUDENT EXPERIENCE] Dragi naši!

Stigao je ponedjeljak, vrijeme za, kako nam se čini, vama najdražu kategoriju - Iskustva studenata.

Danas vam donosimo priču studentice Jona Tonkovic koja je s Vikingom na WAT programu sudjelovala posljednja dva ljeta, 2015. i 2016. godine.

Joninu kompletnu priču pročitajte u obliku članka koji možete pronaći na sljedećem linku: http://www.mojfaks.com/…/radi-i-putuj-po-americi-kako-je-ov… Hvala Jona :)

Ne čekajte., prijavite se odmah na: www.vikingtravel.hr/register i saznajte više informacija :)

"Jedva sam čekala upisati faks te postati student koji ima neograničene mogućnosti putovanja i sudjelovanja u raznim programima razmjene. Jedan od njih je Work and Travel na koji sam se prijavila 2015. te 2016. godine ponovno zbog neopisivog iskustva koje sam doživjela prve godine."

"Sam proces prijave nije ništa drugo no potpisivanje ugovora, plaćanje, slanje životopisa i motivacijskog pisma na engleskom jeziku te sudjelovanje na job fairu koji se svake godine održava u Zagrebu gdje studenti imaju mogućnosti razgovarati sa svojim budućim poslodavcem koji dolazi iz Amerike upoznati ih. Također postoji i mogućnost intervjua sa poslodavcem preko Skypea. Što se tiče prijave, prijaviti se mogu svi studenti sa hrvatskim državljanstvom."

"Svakoga dana prolazeći na posao divila sam se najljepšem gradu na svijetu, gradu koji nikada nije spavao. Gradu u kojem osjećaš nešto posebno gdje god pošao. Pregršt atrakcija koje San Francisco nudi, ljepota građevina, ljudi koji imaju posebne priče i razloge zašto su odabrali baš taj grad, različitost kultura i način života – sve me to svakoga dana iznova oduševljavalo. Odlazak u trgovinu, na tržnicu, u restoran…Ma, svaki dan i svaki pokret bio je praćen posebnim osjećajima sreće i zadovoljstva, života koji sam do nedavno gledala samo u filmu, a sada sam ga živjela"

"Nakon zavšetka rada, iznajmili smo auto i napravili road trip po Californiji, Nevadi, Arizoni i državi Utah. Iz San Francisca preko Highway 1, Davenporta, Santa Barbare u Los Angeles i Santa Monicu. Zatim Las Vegas, Grand Canyon National Park, Antelope Canyon, Horseshoe bend, Monument Valley National Park, Bryce Canyon National Park, Lake Tahoe i Yosemite National Park. Iako zvuči kao klišej, bilo je to putovanje života"

"Imate mogućnost živjeti u najpoznatijim gradovima svijeta, gledati zvijezde u Grand Canyonu iz šatora, upoznati Indijance, napraviti roadtrip po najvećim nacionalnim parkovima i zaraditi troduplo više nego preko ljeta u Hrvatskoj. Upoznati ljude iz cijelog svijeta, usavršiti engleski jezik, postati građani svijeta i biti dio jedne velike cjeline, ali i razviti se i dobiti nove ideje nakon drugačijeg pogleda na svijet. Budite hrabri i izađite iz 'comfort' zone, jer čuli ste da se tek onda događaju prava čuda!

 


  Matea,Ocean City (NJ) Doris,Ocean City (NJ)  

Apply Online Now!


Top Offers 58 Offers | See all