Josipa, Sister BAY, WI

[STUDENT EXPERIENCE - Josipa Kraljević] Dragi studenti!

Postoji li u vama i dalje dvojba prijaviti se za sudjelovanje na program ili ne, vjerujemo da će vas ovo lijepo iskustvo potaknuti da prestane razmišljati i prijavite se za W&T 2018!

Naša draga Josipa prošlo je ljeto provela u SAD-u, mjestu Sister Bay, WI, a ovim joj se putem zahvaljujemo što je svoje iskustvo odlučila podijeliti s vama ne bi li vam pomogla odlučiti se.

"Oduvijek sam voljela putovati a kada sam čula za program Work&Travel USA znala sam da ću i ja jednoga dana sudjelovati u njemu. Amerika je bila moj san pa je odluka lako pala, samo je bilo pitanje gdje ići i što raditi. Na jesen 2015., prijateljica i ja smo dobile kontakt od jednog poslodavca i nismo gubile vrijeme pa smo se čim prije prijavile na Self opciju i uzbuđeno čekale to ljeto 2016. Živjele smo i radile u mjestu Sister Bay u državi Wisconsin. Predivno turističko mjesto na obali jezera Green Bay, puno poslovnih prilika i predivnih ljudi. Iako malo mjesto, ništa nam nije nedostajalo. Imale smo priliku raditi različite poslove, upoznati ljude iz različitih zemalja te ostvariti neprocjenjiva prijateljstva i poznanstva. I sa sigurnošću mogu reći da te ljude i to mjesto nikada neću zaboraviti. 
Nakon nešto više od 3 mjeseca, krenula je avantura zvana ''grace period'', odnosno putovanja po Americi. Prva postaja je bila Chicago a nakon njega zapadna obala - LA, Las Vegas, Grand Canyon i San Francisco. Sve ono što sam godinama gledala samo na slikama, napokon sam mogla vidjeti uživo, i osjećaj je nevjerojatan! Nakon toga je slijedila istočna obala: Niagarini slapovi, Washington, Philadephia i šećer na kraju - New York. 
Riječima se ovakvo iskustvo ne može opisati, znam samo da je nešto što ću pamtiti cijeli život."
 

 


  Irena,Southwest Harbour (ME) Dusana,Ocean City (MD)  57 |